Feest idee

Organiseer een beter kinderfeestje, themafeest, uitje,
vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, creatief feestje of actief feestje.
Themafeest Kinderfeestje Actief feestje Creatief feestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest Dans en muziek Eten en drinken

PROVINCIE

- Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
-
Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- LimburgFEESTIDEE TIPS

- Kinderfeestje
- Feest en uitjes
- Dagje weg met kids
- Kinderfeest idee
- Verjaardagsfeestje
- Groepsuitjes
- Vrijgezellenfeest
- Feest start
- Kinderuitjes
- Huwelijksfeest
- Feest idee
- Holland feesten
- Groepsfeesten
- Feest en uitgaan
- Kinderverjaardag
- Uit met kind

Actieve feesten en uitjes


Actief kinderuitje of verjaardagsfeestje
Wil jij een kinderfeestje organiseren met allerlei leuke en spannende activiteiten en spelletjes? Dan vind je hier zeker precies wat je zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat de meeste kinderen graag iets actief doen op een kinderfeestje in plaats van een bioscoopfeestje of andere uitjes waarbij ze allemaal rustig moeten blijven zitten. Het is toch veel leuker en gezonder om je lekker uit te leven in een (overdekte) speeltuin, samen met je vriendjes de oplossingen zoeken van een spannende speurtocht of lekker spetteren en plezier maken in een tropisch zwembad.

Als je een kinderfeestje iets goedkoper wilt vieren hebben wij leuke spelletjes voor je geselecteerd met sportieve activiteiten voor een actief kinderfeestje thuis. Met deze kinderfeest spelletjes zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Voor de winnaar zijn er natuurlijk leuke prijzen, zodat alle feestgasten zich ook echt vol overgave in het spel storten om deze te winnen! Omdat het in Nederland niet altijd zomers weer is zijn de meeste activiteiten zo vormgegeven dat deze ook geschikt zijn om binnen te spelen. Dus of je nou een sportief kinderuitje zoekt of een feest idee voor een actief verjaardagsfeestje thuis, er zijn genoeg mogelijkheden om deze kinderverjaardag tot een succes te maken!

Actief feestje bij kartbaan Enschede
De gebroeders Coronel hebben zich deze keer geheel laten inspireren door het circuit van Le Mans,
waar jaarlijks de bekende 24 uurs race gereden wordt. Deze kartbaan in Enschede biedt diverse leuke uitjes voor groepen van jong tot oud. Speciaal voor kinderen is er sinds kort kinder karts, waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat. Zo staan de kinderen een dagje in de schoenen van een echte autocoureur terwijl de ouders of begeleiders kunnen genieten van een heerlijke versnapering.

Als u een vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje of teamuitje wilt organiseren kunt u ook uitstekend bij Go Planet Kartracing terecht. Wij bieden voor diverse grote en kleine groepen aangepaste programma's en arrangementen aan. U kunt kiezen uit het Go Planet arrangement, Gourmet arrangement, 3 kartprogramma's, Le Mans arrangement, Dessert Le Mans arrangement, Sate arrangement, Stamppot arrangement en het Karten/Titanic arrangement. Kijk voor meer informatie over deze arrangementen even verder op de site en boek het uitje dat het beste bij jullie wensen past.

Actief dagje weg en feestjes in de grotten van Valkenburg
Aktief in de grotten van Limburg. Een wandeltocht is natuurlijk mogelijk, maar quadrijden, mountainbiken, klimmen in de grotten en een buiten survival, scootertocht en mountainbiken behoren nu ook tot het spektakel. Ieder onderdeel is een ervaring op zich. De omgeving is rustgevend, avontuurlijk en romantisch alles wat u nodig heeft. En in de grotten geen regen natuurlijk!

Keuze uit de volgende onderdelen:
* Cavebiken: 1,5 uur durende tocht. Uniek in Europa. Op een met verlichting uitgeruste ATB wordt u door een gids begeleidt langs een 8 kilometer lang parcours. Langs dit parcours ziet u alle aparte plekjes in de grotten. Snelheid speelt geen rol. Geniet gewoon.

* Grottentocht: 1,5 uur durende wandeltocht met speciale opdrachten door de grotten met verschillende onderdelen: een bootoversteek, puzzels en oriëntatieopdrachten. Dit allemaal langs een doolhofachtig parcours, dat u met uw groep aflegt.

* Grotklimtocht: 1,5 uur met sportklimmen, abseilen (25m) en klettersteig in het decor van de sprookjesachtige kasteelruïne.

* Quadrijden: Dit is echt apart. Al was het normale quadrijden al een sensatie, nu nog een extraatje: het quadrijden in de mergelgrotten van Limburg. U begint met een oefen rondje. De gangen zijn breed en hoog en het parcours van 3 kilometer (1/2 uur) is geschikt om uw rijvaardigheid op de quads te testen.