Feest idee

Organiseer een beter kinderfeestje, themafeest, uitje,
vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, creatief feestje of actief feestje.
Themafeest Kinderfeestje Actief feestje Creatief feestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest Dans en muziek Eten en drinken

PROVINCIE

- Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
-
Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- LimburgFEESTIDEE TIPS

- Kinderfeestje
- Feest en uitjes
- Dagje weg met kids
- Kinderfeest idee
- Verjaardagsfeestje
- Groepsuitjes
- Vrijgezellenfeest
- Feest start
- Kinderuitjes
- Huwelijksfeest
- Feest idee
- Holland feesten
- Groepsfeesten
- Feest en uitgaan
- Kinderverjaardag
- Uit met kind

Creatieve feesten en uitjes


Creatief dagje weg met kinderen
Handige informatie en tips voor een creatief dagje weg met kinderen. Deze uitjes zijn uitermate geschikt voor de invulling van een familie uitje, verjaardagsfeestje of kinderuitje. De kinderen kunnen meedoen met allerlei leuke workshops waarbij ze zich creatief kunnen uitleven. Na het uitpakken van de cadeaus en zingen voor de jarige, is het tijd om te beginnen met schilderen, mozaïeken, stencil art, sieraden maken of zich op één van de vele andere manieren creatief ontwikkelen met deze vermakelijke activiteiten.

Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen zelf met een eigen creatie aan de slag gaan, of ervoor kiezen om de kinderen een beetje te ondersteunen tijdens deze gezellige middag. Deze creatieve workshops zijn ook zeer goed te combineren met een bezoek aan een museum die via het menu ook op deze website te vinden zijn.

Creatief vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje
Wilt u een creatief bedrijfsfeest organiseren of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij zijn het begin van voor vele creatieve vrijgezellenuitjes of bedrijfsfeesten. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond. Laat de iedereen genieten tijdens een van onze unieke creatieve activiteiten en uitjes. Waar u ook naar op zoek bent in ons uitgebreide assortiment van vermakelijke workshops en demonstraties vindt u zeker wat u zoekt! Creatief uitje waarbij het niet alleen om de gezelligheid gaat maar ook om de uniek beleving van elke feestganger.

Originele feesten en activiteiten maken uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje tot een ervaring waar nog wekenlang over wordt nagepraat! Wij hebben een breed aanbod van creatieve themafeesten, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, workshops, personeelsfeesten, bedrijfsborrels, bachelorparty, of hoe u het feest maar noemen wilt.

Creatieve workshops Zuid Holland
Creatief kinderuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops in een ontspannen sfeer! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen! Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw kinderen, familie, vrienden of collega's, neem dan contact op met KunstBasis!
Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!

Aaibaar, kunst met een kleine 'k'
Kunst voor en door kinderen en kunst voor en door volwassenen. Ons belangrijkste doel is het geven van een goed gevoel. We leren grote en kleine mensen schilderen en laten ze het plezier ervaren van iets zelf maken, wat vervolgens meegenomen kan worden. Samen een gezellige creatieve dag beleven met als resultaat een prachtige herinnering voor een speciale plek in huis of kantoor.

Ideaal voor een gezinsuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje. We vereeuwigen kleine snoetjes die groter groeien en leggen momenten vast die het canvas waard zijn. Een klein beetje geluk door een heleboel kleur!