Feest idee

Organiseer een beter kinderfeestje, themafeest, uitje,
vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, creatief feestje of actief feestje.
Themafeest Kinderfeestje Actief feestje Creatief feestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest Dans en muziek Eten en drinken

PROVINCIE

- Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
-
Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- LimburgFEESTIDEE TIPS

- Kinderfeestje
- Feest en uitjes
- Dagje weg met kids
- Kinderfeest idee
- Verjaardagsfeestje
- Groepsuitjes
- Vrijgezellenfeest
- Feest start
- Kinderuitjes
- Huwelijksfeest
- Feest idee
- Holland feesten
- Groepsfeesten
- Feest en uitgaan
- Kinderverjaardag
- Uit met kind

Themafeesten en uitjes


Themafeest voor kinderen
Zie hier de leukste themafeesten speciaal voor kinderen. Met de verkleedkleren en versiering maak je van jouw kinderfeest een sfeervol themafeestje. Je kunt ook met z'n allen naar een themapark gaan, maar het is veel leuker om gewoon thuis een kinderfeestje te vieren met een bekend thema. Je kunt hierbij denken aan themafeesten waar al veel spullen voor op de markt zijn zoals een piratenfeestje of prinsessenfeest.

Maar wat doe je als de jarige helemaal fan is van een bepaalde artiest, tekenfilm, sporter of filmster? Dan kan je heel gemakkelijk zelf de feestruimte zo inrichten dat alle versiering en aankleding de sfeer van het thema uitstraalt. Als je inspiratie en ideeën nodig hebt hoe je dit het beste kan doen, kan je gebruik maken van onze handige tips voor een gezellig en feestelijk themafeestje thuis.

Themafeest kledingverhuur
Na jarenlang als projectmanager te hebben gewerkt in de evementenbranche startte Tine Reinders enkele jaren geleden een kledingverhuurbedrijf in het hart van Nederland. Dankzij haar brede ervaring in het bedenken en organiseren van diverse thematische evenementen voor bedrijven en particulieren resulteerde dit in een fraaie en veelzijdige collectie thema- en galakleding.

Het Feestkasteel kledingverhuur is recent verhuisd en nu gevestigd op het nieuwe, groene bedrijvenpark Medel te Tiel. Ook voor galakleding en tal van andere thema's kunt u bij ons terecht.

Bij een kostuum horen diverse accessoires zoals pruiken, brillen, etc. Wanneer u kiest voor een complete outfit zijn deze accessoires bij de huurprijs inbegrepen. Het Feestkasteel schenkt veel aandacht aan de kwaliteit van de collectie en een professioneel advies. En dit alles in een sfeervolle en inspirerende omgeving. De voorpret kan beginnen!

Mexicaans themafeest
In de tijd van de oude Mexicaanse beschavingen was het maken van muziek erg belangrijk tijdens festiviteiten, ceremonies en andere religieuze gebeurtenissen. Er waren liedjes om de goden te eren, liedjes om geluk te vragen, regenliedjes, liedjes om een goede oogst te vragen of liedjes voor een goede visvangst. Muziekinstrumenten werden meestal op een geheime plaats bewaard. Liedjes waren ook een goede manier om kennis van generatie op generatie door te geven of om geschiedenisverhalen te vertellen in de vorm van ballades.

Mexicaanse dansen uit alle winstreken van Mexico, zoals " El Jarabe Tapatio" Jalisco (Regionale dansen uit Jalisco), Ciapas, "La Danza de los Viejitos" enz

El Jarabe Tapatio (De hoedendans)
De Jarabe komt uit Jalisco en wordt gedanst door een vrijgezellen paartje. De man danst om het meisje heen om haar het hof te maken. Het meisje gaat in eerste instantie niet in op zijn avances, maar uiteindelijk gaat ze toch overstag. Aan het eind gooit de man zijn sombrero (hoed) aan de voeten van het meisje. Zij aanvaardt dit gebaar door op de rand van zijn hoed te stappen en ze dansen de laatste passen om de brede rand van de hoed.